5 Kuub Container Huren ☑️ 10 OPZIENBARENDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Met vuil zo veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 5 Kuub Container Huren

Kies uit het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel de de beste ideale container voor je je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen vuil dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas passen niet thuis in de het container. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben we het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen die bij firma’s voortkomen. Die stromen mogen meestal apart ingezameld zijn. Dit is goed aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat steeds overblijvend afval blijven zijn. Poog deze afvalstroom zo beperkt eventueel te behouden en je zult zien dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet in de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld artikelen nogmaals te benutten waar dat kan.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De kosten van rolcontainers afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer ontleegd moet geraken. Je vindt je ieder tarieven op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

5 Kuub Container Huren:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder 5 Kuub Container Huren

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten die omvang het beste bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere rolcontainer betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je achteraf geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

5 Kuub Container Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en 5 Kuub Container Huren

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en massa veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie uit een container van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kiest jij hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er op één veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in het vorm van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier exact erin past. Wanneer het documenten al binnen het container zitten, krijgen niemand ze nog bij . Onze chauffeur komt eens in tijdstip langs om het container te legen en de papier plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kan jij de papieren in het container werpen. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.