2m2 Afvalcontainer Huren ➡️ 8 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom dus minimaal eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door vuil dus mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 2m2 Afvalcontainer Huren

Kies van het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de ideale rolcontainer voor je restafval. In de restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare vuil dat je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten horen geen in de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben wij de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen die in ondernemingen voortkomen. Dit stromingen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Dit is goed voor het milieu en de geldtas.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er gaat steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je gaat merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel zoveel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over. In de de afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare afval welke je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet in de de afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel omschreven producten nogmaals te benutten waar dat het kan.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geleegd dient worden. Jij vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een publieke plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke materialen los tijdens de verbranding die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

2m2 Afvalcontainer Huren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink 2m2 Afvalcontainer Huren

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te schatten welke grootte het perfect bij je past? Haal dan gauw contact op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra legen of regulier een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je later niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

2m2 Afvalcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en 2m2 Afvalcontainer Huren

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uren jouw container op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het door het volume en ook gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van één container van 240 liter en van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons de container komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het veel energie voor het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies doorheen . Als de documenten al in de container zijn, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal tijdstip langs voor het container ledigen en de papier ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan jij het papieren in de container gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.