1100 Liter Stalen Rolcontainer ᐅ 13 VERBAZENDE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 1100 Liter Stalen Rolcontainer

Kies van de grootste gamma rolcontainers en bestel de het meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet binnen de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten wij het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromingen die bij firma’s voortkomen. Dit stromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Dit is beter voor de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom dus minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat deze geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo zo weinig toevallig restafval over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel beschreven goederen nogmaals te aanwenden waar dat mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van de container en hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij vindt je ieder kosten op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

1100 Liter Stalen Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder 1100 Liter Stalen Rolcontainer

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten die maat het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo ben je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

1100 Liter Stalen Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en 1100 Liter Stalen Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te goed dat het is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval op onze dienst. Jij hebt de selectie uit één bak van tweehonderdveertig liters en van 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur komt eens in de tijdstip langs voor het bak legen en de papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kan je de documenten in de container gooien. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.