10 Kuub Afvalcontainer ✔️ 8 VERRASSENDE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval heel klein mogelijk te behouden en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Door afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over 10 Kuub Afvalcontainer

Selecteer bij het grootste grootste gamma containers en bestel de de meest geschikte container voor je je overblijvend afval. In de rest container werp je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren hebben we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen die bij ondernemingen ontstaan. Die stromen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald geraken. Dit is beter betreffende het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens sorteert, er zal er altijd restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze financieel voordelig is. Met afval zo veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig toevallig restafval over. In de rest container werp je al het het niet niet-recyclebare vuil die je niet extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel beschreven producten weer te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient geraken. Jij vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene energie. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit tijdens de verbranden die in meer of mindere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

10 Kuub Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink 10 Kuub Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen wat maat het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of regulier een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor kom je later niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

10 Kuub Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval ook beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en 10 Kuub Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je jouw afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder indien wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het is voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door het ruimte en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de beste containers voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest jij hoe frequent ons de container zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het veel energie om glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier exact doorheen . Wanneer de papieren eenmaal in de container zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip bij om de container te ledigen en de papier plekke vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij de papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.